Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Rondvaart Giethoorn

Botenverhuur- en rondvaartbedrijf Koppers is hét adres voor een overdekte rondvaart door Giethoorn en omgeving. Geniet van onze dorpsrondvaart of natuurrondvaart onder het genot van een gratis bekertje koffie, thee of limonade. Wij beschikken over electrische (geluidloze)  rondvaartboten voorzien van tafeltjes met 48 zitplaatsen per boot. Tijdens de rondvaart vertelt onze schipper u vele interessante wetenswaardigheden over het ontstaan en de geschiedenis van het dorp. Ervaar de rust van Nationaal Park Weerribben-Wieden en geniet van de natuur.  

Een rondvaart door een ervaren schipper

Onze schipper vertelt u tijdens de rondvaart, onder het genot van een gratis bakje koffie/ thee of limonade voor de kinderen, het een en ander over het ontstaan, geschiedenis en andere wetenswaardigheden van het dorp en wijst u tevens op de prachtige plekjes die te vinden zijn in het Venetië van het Noorden. Een rondvaart door Giethoorn, ook wel de dorpstocht of dorpsrondvaart genoemd, is een prachtige boottocht!

Mogelijkheden voor een rondvaart door Giethoorn:

• Dorpstocht (1 uur): door het oude dorp met de bruggetjes en over het meer het Bovenwijde.
• Natuurtocht (2 uur): door het oude dorp, over het meer het Bovenwijde en door natuurgebied “De Wieden”.


• Alternatieve tocht (3 uur of langere rondvaart): door u zelf in overleg met ons nader samen te stellen; met bijvoorbeeld bezoek eetgelegenheid, zwemeiland in het Bovenwijde, uitkijktoren Natuurmonumenten, picknick gelegenheid, zwemstop, etc.  

Op aanvraag kunnen wij u compleet verzorgde arrangementen; inclusief museabezoek, bezoek eetgelegenheid, etc. aanbieden.

Vertrektijden:

• Dorpstocht (1 uur): in de maanden juli en augustus ieder half uur vanaf 11:00 uur. In de overige maanden minimaal 1x per uur vanaf 11:00 uur.

• Natuurtocht (2 uur): in de maanden juli tm september om 11.00 uur bij een minimale aanmelding van 20 personen. In de overige maanden op aanvraag en in overleg .

• Alternatieve tocht (3 uur of langere rondvaart): alleen op aanvraag.

Direct een rondvaart reserveren

Advertentie
%d bloggers liken dit: